Over mij

Met wie ga je aan de slag?

Ik ben Sherilyn, 30 jaar en ik woon samen met mijn vriend, 2 katten en hond in een rustig dorpje in de Hoekse Waard. Ik heb ook nog een paard, dus het label dierenvriend past zeker bij mij.
Daarnaast sta ik graag in de crossfit box met gewichten te smijten en ben ik verslaafd aan chocola 🍫
#guilty

Ik ben al vanaf mijn 17e werkzaam op de operatiekamers als operatieassistent, maar vond het tijd voor een nieuwe uitdaging. Iets buiten de zorg, waarmee ik meer dagelijkse routine en vrijheid heb, maar waarbij ik wel nog steeds mensen kan helpen! En daar komt ‘Here to help!’ om de hoek kijken. Ik ruil de scalpels en pincetten in voor een laptop en wil ondernemers helpen orde op zaken te stellen. Als virtual assistant kan ik mijn OK ervaring van de afgelopen 13 jaar goed toepassen. Gestructureerd, overzichtelijk, actief, meedenkend en flexibel werken zijn allemaal eigenschappen die ik ruimschoots beheers. 

Een open communicatie vind ik erg belangrijk in de samenwerking. Door eerlijk de verwachtingen uit te spreken naar elkaar kunnen we echt als team aan de slag om jouw doelen te behalen!

Wil je nog meer over mij weten? Stuur gerust een berichtje.

Aanbod

Graag help ik jou met:
Secretarieel:
- Agenda-/mailbeheer
- Klantencontact
- Facturen opstellen
- Etc.

Creatie: Maken van producten met Canva
- E-books
- Flyers
- Nieuwsbrieven
- Etc.

Organisatie:
- Projectplanning
- Prioriteren
- Evenementen organiseren
- Etc.

Missie

Ik zorg voor rust door op een efficiënte manier voor jouw te werken. Door concrete plannen te maken op basis van prioriteit, orde te scheppen, in bijvoorbeeld een project of mailbox, kan ik doelgericht aan de slag om jouw leven makkelijker te maken.

Door duidelijke communicatie op vast afgesproken momenten behoudt jij het gevoel van controle over de kwaliteit van het werk. Eerlijkheid staat bij mij hoog in het vaandel, want alleen zo kunnen wij samen een topteam vormen!

Vanaf het moment dat jij dingen uit handen durft te geven kan jij je weer focussen op jouw doelen, wat jouw missie is, waar jij goed in bent waar jij energie uit haalt. Je hoeft het echt niet alleen te doen, samen zorgen we dat jij weer in je optimale flow komt.

'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!'

– Pippi Langkous

Wil je hulp bij iets wat niet in mijn aanbod staat? Ik geloof dat je alles kunt leren als je er maar tijd en energie in wilt stoppen. Neem gerust contact op en dan kijken we samen of we het toch mogelijk kunnen maken.

Hoe omschrijven vrienden en familie mij?

“Sherilyn is een mooie, hardwerkende vrouw. Als ze ergens haar zinnen op heeft gezet zet ze alles op alles om het tot een succes te maken. Bij Sherilyn is het ‘what you see is what you get’!
Naast hard werken kan ze ook hard sporten om vervolgens te ontspannen met (bijna) man, hond en katten.”

“Je bent een zeer gedreven en creatief persoon, bijt je vast in dingen die je in je hoofd hebt en realiseert dat vervolgens. Daarnaast ben je zeer begaan met de mensen om je heen en zal je alles doen om iemand te helpen die het nodig heeft.”

“Sher is een doorzetter, laat zich niet kennen. Ze is lief en zorgzaam. Als ze ergens voor gaat, is ze niet te remmen!”

“Vrolijk, grappig, creatief, vol ambitie en leuke ideeën, spelletjesmens, lief en attent, zegt wat je denkt, spontaan, kortom: een fantastische vriendin!”